perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa

Kyllähän itseni sain BodyBalanceen maanantai-aamuksi kello 7.00....
oli senverran mukavan tuntuinen tunti että pitää mennä ensi maanantainakin. Rauhallista venyttelyä ja liikkuvuutta vähän rennommalla temmolla, vaihteeksi. Tekee hyvää rangalle.

Johtuukohan tästä aikaisesta keväästä vai uusista vitamiineista kun tuntuu nyt virtaa riittävän!

Tiistaina oli ihan pakko hakea taas uudet treenipopot, tällä kertaa salille, combattiin. Vanhat oli muuten hyvät mutta turhan liukkaat. Nyt kun combatissa vaihtui hieman ohjelma niin se sisältää myös aivan karseita lankkuja ja punnerruksia, kengissä pitäisi löytyä vähän pitoakin
Aikani kun etsin niken tossuja, tosi herkullisia värejä  tarjolla, löysin vihdoin yhdet sopivan kokoiset mutta ne oli muuten huonot, ihmeellisissä paikoissa saumoja jotka tuntui jo kokeilussa epämukavilta.

Löysinpä kuitenkin ihan hyvät ja edulliset Reebokit. Siitä sitten miltei suoriksi koekäyttöön salille.
Tarttui noissa etsinnöissä myös uusi treenikassikin, oli edullinen..ja ehkäpä myös tarpeellinen..Tässä on nyt tullut kokeiltua paria hihatonta toppia tuolla salilla. Yleensä en ole hihattomia käyttänyt sisätreeneissä mutta nyt on niin hikistä menoa combatissa ettei muuta voisi ajatellakaan.
Vertailussa n. 40 euron toppi, Rönisc ( ja oli vielä alennushintaan...)ja 6 euron toppi Lidlistä. Eipä sanottavammin eroa toisistaan, tosi hyviä kumpikin.

Juostuakin on tullut, Karhuviesti lähenee kokoajan jonne siis pitäisi saada hyvät vauhdit ! Saatiin sinne tänä vuonna uudistettu joukkue, kiva saada välillä uusia juoksujalkoja mukaan.

Kaikenkaikkiaan liikunnan puolesta tämä viikko on jo mainitsemisen arvoinen;

maanantaina BodyBalance
tiistaina BodyCombat
keskiviikkona juoksua n. 45 min
torstaina vaihteeksi lepoa
perjantaina juoksua n. 45 min
lauantaiaamuksi tiedossa PK-juoksua  12-14 km
sunnuntaina voisi levätä...

Niin, kirpparilla on tässä käyty aina välillä katsomassa mummun Mussukalle jotain kivaa, tosi hyviä löytöjä tekee joka kerta. Aivan hyväkuntoisia ja edullisia vaatteita esim.. Ostokset on olleet hintahaitarissa 1-10 euroa.
Välillä tekee ihan huippuostoja, kuten tänään kun löysin vitosella Brion puulelun.

Kirahvi
Ehkäpä täytyy siirtyä tuonne petiin, väsyttää. Pitää muistaa saada riittävät yöunet. Helposti nukkumaanmeno vierähtää liian myöhään.

Huomenna on kuitenkin aikainen herätys, lenkkikamu hakee mut ysiltä ja sitäennen pitää vähän aamupalaakin saada, sekä kuppi kahvia..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti