maanantai 10. marraskuuta 2014

Pimeetä

Talvi odottaa tuloaan. On siis pimeää...
No olihan tuossa parina päivänä luntakin muutamia senttejä, silloin ei ollut pimeää. Mutta taas sataa vettä ja tänään ollut  lämpöasteitakin muutama, märkää  ja pimeää. Aamusta iltaan asti.
Pimeän kunniaksi tilasin Sportdirectista uusia juoksuvermeitä, tosi halvalla. Kuudellakympillä sain takin, trikoot ja hanskat. Nyt kyllä näkyy..
Merkki Karrimor ja vaatteissa kunnon heijastimet. Luulisi että täältäkin saisi enemmän juoksuvaatteita joissa olisi näin hyvät heijastimet. Enpä kyllä ole vastaavia takkeja nähnyt...Kyllähän kuopuksenkin heijastimet vilkkui...

Tuonakin pimeänä iltana olisin vaan jäänyt soffalle. Vettäkin satoi. Tytär kuitenkin meinasi että pihalle mars...niin siinä sitten kävi ettei lenkin aikana tullut tippaakaan vettä. Oli tosi raikas ja hapekas keli. Siis ei kannata liikoja tuijottaa keliä, pihalle vaan.

No onneksi yhtenä aamuna yllätys yllätys tuli kunnolla lunta....vaikkei sitä iloa kestänytkään kuin pari päivää...oli kyllä kaunista ja valoisaa.


Tämä syksy on ollut vähän nihkeää tuon juoksun suhteen. Ensimmäiset kylmät ja sateiset kelit tuntuu aina niin järkyttäviltä, helposti jää lähtemättä ulos, pahus soikoon..toisaalta kun ulos vaan sitkeesti itsensä kampeaa niin tulee tosi hyvä fiilis heti jo ensimmäisten parin kilometrin jälkeen.

Hommasin itselleni myös uuden sykemittarin. Pitkällisen mietinnän jälkeen päädyin malliin Suunto Ambit 2R.
Siitä löytyy muutama parannus entiseen Polarin mittariini verrattuna. Vaikuttaa hyvältä. Mittari on suunnattu juoksijalle, ei siis liikaa turhia toimintoja mitä ei tule tarvitsemaan.If you are waiting for perfect conditions, you'll never get anything done.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti