tiistai 25. marraskuuta 2014

Remppaa

Vaihteeksi teen kodin ykkösmakkarissa remppaa ! Siis huoneen paikka siirtyy talon "itäsiipeen"...
Katon sain maalattua, 2-3 kerrosta se vaati ja niskassa tuntui makeelta. Pääasia kuitenkin että katosta tuli ihan hyvä, valkoinen väri raikastaa kummasti entisen tummuneen puupaneelin jälkeen.

Uusi peti on tilattu, tosi makee...ennen sen saapumista pitäisi saada myös tapetit seinille ja matto lattiaan.
Tapetteja katselin eilisen ja tänään hain rullat valmiiksi viikonlopuksi, turhaan sitä monessa liikkeessa niitä vertailee. Siihenkin voisi tuhrata aikaa viikkoja, paria vaihtoehtoa puntaroin ja päädyin sitten vähän retroon ja värikkääseen!Kuvittelin mielessäni kun kuopus ensitöikseen sanoisi että " taas harmaata"...täts'it, väriä seiniin.

Muu kämppä rupeaa jo olemaan aika sekaisin kun tavaraa on jokapaikassa, meneillään olevassa rempassa siirtyi myös työhuoneeni ja -pöytäni, niille kamppeille laitetaan uusi kaappirivistö seinään, kunhan ne saadaan ensin koottua ja tosiaan tuohon seinälle. Saattaa olla että tämä projekti jatkuu vielä joulun jälkeenkin.

Juoksut on vähän jäänyt vähiin tuon rempan vuoksi, olen sentään käynyt kahvakuulassa ja tänään sain itseni aamu-uinnille ennen töihin menoa. Kelit olisivat vielä hyviä, ei pahemmin ole ollut pakkasia saatikka luntakaan. Kaverin kanssa suunniteltiin kyllä mäkitreenejä, ehkäpä tässä vielä ennen joulua päästään hyvään draiviin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti