perjantai 28. maaliskuuta 2014

Vapaapäivä..

Tänään vietin kotona vapaapäivää, aamulla unet loppui tosi aikaiseen vaikka olisi pitempäänkin voinut nukkua. Mutta mikäs siinä, pyykit koneeseen ja aamupuurot ja kaffeet tulelle! Olin vähän suunnitellut pientä siivoilua, mutta nyt on vaatekaappien sisällöt ihan sikinsokin levällään kun piti päästä ulos. Pihalla oli niin upean aurinkoinen päivä jotta sinne sitten..kevään ensimmäiset terassikahvit tuli nautittua, villasukissa ja fleecessä oli kyllä jo turhan lämmin. Peppi-koira oli seurana..


Taitaa odotella lisää kaffevieraita..


Askartelin ulko-oveen keväisemmän ovikranssin, jouluinen jo varisi ihan käsiin. Tulipa kerättyä pois kynttilälyhdyt yms. ylimääräiset talven jäljiltä. Tänään sain myös muutaman ylikasvaneen pensaan leikattua. Siis on kevään pihatyötkin aloitettu. Kasvihuoneessakin kävin kurkkimassa mitä sinne kuuluu.


 
Hempeä nipsukukkaro ystävälle.Illaksi oli sovittuna viikon pitkä juoksulenkki. Sen jälkeen suoriksi saunaan...

Eilisen lenkin piti olla verryttelyjen jälkeen vauhtileikittelyä. Pääsin töistä ajoissa joten suoraan mettään, jotenkin tuntui tahmeelta. Olen ennenkin huomannut että heti työpäivän istumisen  jälkeen ei ihan herkästi juoksennella. No treenin mukaan vähän spurttailin ja eksyin myös tuttuun mäkivetopaikkaan, kovin oli raskasta...viime kesänä menin niitä mäkiä tosi kevyesti eestaas! Tuli jo epäusko että onko tässä ihan liikaa junnailtu vaan tasaista vauhtia. Otin sitten kuitenkin paremmassa kohtaa vielä kymmenen lyhyttä mäkivetoa, ihan rennosti kuitenkin ja sitten verryttelyt päälle. Ne tuntuivat jo ihan hyviltä, endorfiinit tais vähän jyrähtää niiden päätteeksi!

Heitin jo talvitrikoot ja -takin pesuun ja siirryin ohuempiin ja samalla kevyempiin tossuihin. Jotenkin mietityttää pitäiskö maratonille hankkia uudet jalkineet, nuo oli inan jämptin tuntuiset..vielä ehtisi ajaa sisään uudetkin mallin.


NewBalancet


Mää ite..


Huomenna nautitaan taas auringonpaisteesta, jospa heivaisi terassille jo kesäkalusteetkin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti