lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa..

Kyllä tuo kevät tuntuu olevan jo aika pitkällä, toivottavasti ei mitään takatalvia ilmaannu. Viime viikolla oli jo likemmäs 10 astetta lämmintä, tänään oli aamulenkillä vain 1,5 astetta mutta lintujen laulusta tietää että se on kevät jo pitkällä..
Toppavaatteita jo tänään siirtelin talvisäilöön. Kevätaurinko vaikuttaa jotenkin oudosti tuohon siivousintoon. Silloin tietenkin kannattaa laittaa tossut jalkaan ja painua lenkille. Kyllä sitä siivota ehtii myöhemminkin..

Treenitkin on edenneet hyvin, välillä oli kieltämättä vähän uskonpuutetta mutta nyt kun on päässyt hyvin lenkille niin on ihan eri fiilikset. Olen taas päässyt jopa parina aamuna vesijuoksemaan ennen töihinmenoa, siis saanut itseni tarpeeksi ajoissa ylös. Aamut kieltämättä ovat houkuttaneet jopa aamulenkille, vielä en ole arvannut mutta ehkäpä tässä kevään edetessä..
Viimeviikolla tuli juostua kolmeen otteeseen, normi, vedot ja pitkä, viikkokilometrejä olen lisännyt tasaisesti n. 30-32 km:iin. Lisäksi vesijuoksua, kuntopiiriä, pilatesta ja bodybalancea..sama siis tällä viikolla, muutama kilometri vielä huomenna lisää.

Tänään oltiin "tyttöjen" kanssa pitkällä matalasykkeisellä lenkillä, kaksi tuntia keskisykkeellä 128, ihan hyvä. Eipä muuten ole aina helppoa juosta tarpeeksi hitaasti. Ensi viikolla tiedossa 10x400m vetoja ja uusi pitkä peekoo, sekä myös ne peruslenkit, kilometrejä lisäten.

Viime viikonloppuna tuli parin tunnin kävelylenkkikin tehtyä, vaihteeksi aviomiehen kanssa. Keli oli taas mahtava, aika kova tuuli oli kyllä.

Tuulista keliä

Horisontissa surffareita!

Rantakivikon väriloistoa


Hiekkaranta kutsuu juoksemaan

Osteopaatin käsittelyssä taas kerran ja nyt ehkäpä löytyi syy tuohon kireyteen tuossa etureidessä. Toistuvat sisäteräsyötöt! Lyhyt ja intensiivinen jalkapalloilijan urani siis jätti tuollaisen vaivan, ilmeisesti olen jossain vaiheessa venäytänyt  nivuseni ( en muista ) ja tuolla jossain syvemmällä on joku pieni jutska ehkä vaurioitunut lievästi ja alkanut kasvaa arpikudosta, mikä nyt sitten on vaivannut. Ehkä. Mutta en mitenkään ihmettelisi. Toivotaan että se tuosta vähitellen paranee ilman isompia oireiluja.

Niin ja siis kuukauden kuluttua vuoden eka juoksukisa, Karhuviesti. Eurajoelt Porrii...:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti