lauantai 4. tammikuuta 2014

Haasteita?

Kuten tapoihin tuntuu kuuluvan pitää kertoa uuden vuoden haasteistaan..no ne on tavallaan helppoja. Niiden noudattaminen puolestaan vaatii tahtoa ja esim. itsekuria.

Suurin haaste tulee olemaan ensimmäinen maratonini kesäkuussa! Välietappeja sinne on mm. Karhuviesti huhtikuussa ja Yyterin puolimaraton toukokuussa..haastetta kerrakseen on seurata tarkoin mietittyä treeniohjelmaa. Siinä sivussa pitää muista treenata myös lihaskuntoa ja koko kropan liikkuvuutta. Niitä huolletaan pilates- ja bodybalancetunneilla. Kahvakuula on tehokasta, kunhan muistaa tehdä sitä. Myös venyttely pitäisi muistaa olla kuvioissa, säännöllisesti. Se nyt helposti tuppaa jäädä vähemmälle..

Toimistotyöläisenä pitää pitää ranka kunnossa, kantapään kautta olen oppinut että senkin eteen pitää jotain tehdä ja säännöllisesti.

Tulihan tuossa jo jotain purtavaa. Loppukesän ehdoton keissi on Jämi21 XC-Run ja syksyllä yritetään ehtiä Yyterin Piikille!
Vuoden mittaan todennäköisesti ilmaantuu muitakin kisoja mutta katsellaan niitä sitten sitämukaa kun niitä kohdalle sattuu..

Nyt on takana ensimmäinen treeniviikko, joka oli aika löysä, mutta tästä se lähtee..

ti   5,3 km Max
ke  n. 7 km PK
la  n. 8,8 km PK

Ohjelmassa oli kyllä ihan puolentunnin pk-lenkkejä..
Luulen että kevään mittaan sulaa muutamat ylimääräiset rasvatkin pois..:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti