lauantai 20. heinäkuuta 2013

Piipahdus jatseilla

                    Olen jo muutaman kerran käynyt pienellä hölkällä jazzien aikaan. Jazz-hölkkä on n.7,7 km ja just sopiva matka näin kesäkunnolla..nyt olin lupautunut kuopukseni kanssa viivalle. Viimeisestä juoksutreenistä on kulunut kaksi viikkoa! Olen lepuuttanut tarkoituksella toista akillesjännettä joka on hieman vaivannut ja se oli ilmeisesti tarpeen koska ei nyt pahemmin kipuillut. Mutta jostain ihmeestä oli toiseen jalkaan ilmaantunut rakko..kun yhden vaivan parantaa niin aina on jotain muuta tilalle..

Juoksu alkoi rauhalliseen tahtiin, olisin ehkä mennyt hieman ripeämmin mutta mentiin tyttären kanssa yhtämatkaa. Ilma oli mainio, puolipilvistä ja vilpoisaa tuulta. Suurin osa reittiä kulki hieman katveessa. Jossain välissä tuntui etten pysy likan perässä ja sykekin huiteli maksimia, ehkä se paussi vaikutti, taikka sitten edellisen illan pari viinilasillista! Lopussa kuitenkin jaksoin vielä repäistä lopun reippaasti kiristäen ja aika oli jotain 49 minsaa..tuli kyllä hyvä VK-treeni!

Jazz-kadun kautta miltei suoriksi mökille, kyllä maistui illalla kunnon sauna ja pulahdus mereen. Pikkasen kylmää oli vesi mutta virkistävää!

Tällä viikolla oli futispelikin, ei mitenkään mairittelevaa esitystä joukkueeltamme vaikka voitettiinkin, mutta itselle jäi hyvä fiilis omasta hyvästä pelistä!

Niin tällä viikolla on jo oltu töissäkin...viikon fillarisaldo 117 km. Mainiota PK-treeniä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti