torstai 4. heinäkuuta 2013

Lomailua

                         Kesälomasta jo yli puolet kulutettu...vähiin käy! Lomailmat on olleet ihan mahtavat, aurinkoa on piisannut. Mökillä on saatu lisää terassia valmiiksi ja sitähän tehdään vielä lisääkin. Oma projektini mökillä taitaa olla mökin ulkovuoren maalausta. Siitä mihin viimekesänä jäi taas jatketaan.
Ettei ihan laiskotteluksi ole mennyt kotonakaan olen sulattanut pakastimen ja laittanut sinne 10 kg mansikkaa...tänään olin mattopyykillä, sinnekin pitää mennä vielä uudestaan. Se toki on hienoa hommaa joka on jokavuotinen mieluinen traditio!


                              
           Mökin kukkaloistoa, päivänliljoja ja pionia, metsämansikkaa ym.


Hhmmm, tulipahan tässä korujakin väänneltyä pitkästä aikaa. Puuhelmistä rannekoruja, monissa väreissä ja myös kaulakoruja. Ja eräs kauniinsininen pellavakangas odottaa saumurin surinaa jotta päätyisi tunikaksi!

Jämi21-XC Run  64 päivää jäljellä...just jokapaikkaan sitä yllytyksestä lähtee mukaan!
Ollaan pienellä naisporukalla menossa kokeilemaan hieman erilaista maastoa, täällä meilläpäin ei hevillä tuollaisia korkeuseroja löydy. Osa juoksee tuon 21 ja osa 12,8 km. Noususumma radalla on 274 m ja korkeuseroa 69 metriä. Haastetta kerrakseen!

Tällä viikolla oltiin jo treenaamassa hieman mäkivetoja ja tietty sain heti akillesjänteeni hieman ärsytetyksi, se on ollut jo ennenkin hieman sinnepäin mutta nyt se otti nokkiinsa hieman enemmän. Kylmää ja venyttelyä. Taas.
Pitää siis ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä säännöllisemmin lenkillä, etenkin tuolla maastossa. Riittämiin yleensä juoksee asfaltilla. Nyt kyllä auttaa paljon että ollaan porukalla lähdössä ja kaikille on edessä ensimmäinen varsinainen maastojuoksukisa!

Maanantaina seuraava yhteislenkki...tosimäkisessä paikassa. Kerran viikossa pitäisi saada varsinaisia mäkivetoja aikaiseksi...

Niin ja tänään voitettin futiksessa mieluinen vastus 1-0.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti