tiistai 25. kesäkuuta 2013

Aamulenkillä

                              Ajattelin lähteä ajoissa aamulenkille ennen sadetta, jota lupailtiin jo puolenpäivän aikoihin. No, vielä ei sada ja aurinko paistaa täysillä! Samalla tuli testattua uudet juoksutossut jotka investoin Forssan kisamyymälästä, NB 1080, uusi tuttavuus mutta hyvä ostos!

Vähän laiskotti ennen lähtöä tänään mutta kun sain juoksuvermeet päälle niin ei enään yhtään harmittanut, joskus vaan ei tado saada ittestä irti. Varsinkin näin lomaillessa helposti jää väliin jos muutamaan päivään ei ole käynyt juoksemassa. Siis liikkeelle vaan.

Suuntasin asfaltille pyörätietä pitkin ja mietein minnepäin jatkaisin, matkalla katselin kuinka lehmälauma laidunsi vähän kauempana...en nyt ihan maaseudulla asu mutta muutamana vuotena tänne on tuotu lehmiä ja lampaita laiduntamaan tuohon pikatien varrelle. Paluumatkalla sitten katselin niitä lampaita, nekin kyllä ihmetteli takaisin..

Kurvasin koirarantaan ja ajattelin että kierrän sen kautta mutta tulin samaa reittiä takaisin. Mahtavaa juosta merenrannalla. Siellä oli myös pari hevosta uimassa.

Illalla on futispeli. Kovin tähän mennessä...
Lenkkiseuraa..


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti