torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesäloma

                 Tänään on ensimmäinen kesälomapäivä ja sataa vettä! Hienoa, ei mitään paineita vaan saa ihan rauhassa lötkötellä sisällä..huomenna on juhannusaatto ja luvassa on lämmintä ja aurinkoista keliä.

                 Lomalla on tarkoitus mökkeillä ja olla ihan rennosti ilman mitään isompia suunnitelmia. No, pitäisi ehtiä pyöräillä ja juosta ja pelata palloa ja ja...ihan rennosti vaan siis. Mökillä on puhaa mutta se on ihan sopivaa ajanvietettä, jossain välissä voisi ehkä ihan vaan lekotella laiturin nokassa ja nauttia lasin pari viiniä...

Mattopyykille jos ehtisi, onneksi on mattopesulatkin keksitty.
Viime vuoden projekti mökillä jatkuu elikä terassin rakentaminen. Juhannuksena kuitenkin vaan rentoudutaan ja saunotaan, jospa heittäisi talviturkinkin sinne Pihlavanlahteen!


  Suvi-ilta ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Aika ei parantunut ( ei paljosta jäänyt puuttumaan..) mutta toki olen tyytyväinen että pääsin maaliin asti, niin oli vaikea juoksu ettei ikinä ennen! Voimia sai keräillä iltaan asti...Tapahtuma itsessään oli ihan mahtava ja hyvin järjestetty, aivan varmasti siellä ollaan ensivuonnakin!


Forssan Suvi-illassa oli juoksijoita yli 3000 ja kannustajia riitti koko puolikkaan matkalle aivan tasaisesti, aivan mahtavaa. Oli haitarinsoittoa, laulua, musiikkivehkeitä aitapuskissa yms. siis ihan upea fiilis!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti