maanantai 21. syyskuuta 2020

Uutta energiaa treeniin !

Aili-myrsky pisti polutkin uuteen uskoon. Pari treeniä tuli sen vuoksi siirrettyä ja nyt kävinkin vähän uteliaana tutkimassa lähimetsää miltä näyttää. Olihan siellä mielinmäärin puita kumossa, ristiin rastiin. Pyörällä ehkä joutuisi etsimään vaihtoehtoisia reittejä.

Sunnuntai meni pääosin saaressa siivoten pihaa mökin ympäristössä. Onneksi ei mitään vahinkoja tullut. Sen vuoksi lähdinkin lenkille vasta illalla. Yksi hyvä motivaattori muuten jos on lenkille lähtö tahmeaa, uudet energiageelit! Sain testattavaksi Chimpanzeen energiatuotteita. Mielelläni lähdin mukaan sillä ennestään tuote on tuttu, vähän olen kokeillut. Testiin sain geelejä, juomajauheita ja patukoita. Sekä energia- että proteiinipatukoita, joita en ole ennen kokeillut. Jotenkin miellän tuotteet tuonne polkujen suuntaan, olenkin niistä eka kertaa kuullut jonkun polkukisan yhteydessä ja viimeksi ostin niitä Nutsin kisapaikalta suunnatessani Hetta-Pallakselle.  Tokihan ne käyvät jokapaikkaan yhtä mainiosti. Ajattelisin käyttäväni noita patukoita enemmän patikka- ja fillarireissuilla. Pitkät polku- ja maastojuoksutkin on minulla sen verran vauhdiltaan verkkaisempia että sinnekin patukat sopivat mainiosti. Olen montaa protskupatukkaa viime aikoina testannut ja pääosin ne ovat aika kamalia. Gluteenittomissa ei edes ole isoa valikoimaa. Chimpanzeen tuotteet oli muihin verrattuina ylivoimaisen hyviä. Siis maku ja patukan koostumus.

Yhteistyössä Chimpanzee Finland

Hyvää niissä on se että ne sopivat meikäläisenkin herkälle mahalle. Tänään testasin ananaksen makuisen energiageelin. Yllätyin että se ei ollenkaan ollut odottamani äklön makea ja tahmea geeli, vaan jotenkin jännän "rouheinen", mukava suuntuntuma ja suorastaan olisin halunnut lisää. Ei yhtään liian makea. Päivän maastolenkki siis 1:56:55, matkaa ei tullut kuin runsas 12 kilsaa sillä ihmettelin muutamaan otteeseen myrskyn jättämiä jälkiä. Keskisyke 122. Välttämättä en ole vastaaville lenkeille edes ottanut geelejä mukaan, ehkä vähän juotavaa. Tänään oli vaan tullut syötyä vähän heikosti joten sen vuoksi lisäenergiaa reppuun.

"Chimpanzee energiageelit ovat valmistettu 100% luonnollisista ainesosista eikä niissä ole käytetty keinotekoisia väri- tai makuaineita. Ne ovat myöskin vegaanisia eivätkä sisällä mitään geenimanipuloituja ainesosia tai gluteenia. Ei sisällä yleisesti urheiluravinteissa käytettyjä makeutusaineita kuten sorbitolia, ksylitolia, sukraloosia, isomaltia tai maltitolia, jotka imeytyvät hitaammin ja epätäydellisemmin ja voivat näin aiheuttaa ilmavaivoja, ripulia, vatsan turvotusta tai muita vatsaoireita."


Maistuis varmaan sullekin..

Lauantaina seikkailtiin naisporukalla Tampereella. Lähdettiin Kauppiin testaamaan syketasoja. Testauspaikka oli Kauppi Sport Centerissä. Mielenkiintoinen sessio, olin ekaa kertaa vastaavassa pyörätestissä. Nyt sain sykealueet pyöräilyyn joten saan jotain rotia fillaritreeniin. Tarkemmat ohjeet saan pikapuoliin sähköpostiin. 

Anna, Maikku ja mää ite...

Viime talvena kävin Teskun juoksutestissä mittaamassa sykealueita. Kiva nähdä miten tulokset poikkeavat toisistaan. Nyt sain kyllä selkeästi palautetta mistä aloitetaan. Pk-alue oli heikointa joten sitä lähdetään kehittämään.

Nyt muuten huomaan jo miettiväni maastopyöräilyreissua ihan vain saadakseni maistella noita patukoita :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti