perjantai 18. toukokuuta 2018

Hiilaripöhö

Koko viikko on vaan tankattu ja levätty ja olo on sen mukainen. Siis turpea.

Sattui kohdalle aikamoiset helteetkin joten on ollut hyvä totutella aurinkoon, ihan siis kotipihalla lötkötellen. Tiistaina kyllä kävin parin tunnin kävelyllä, tosi verkkaisella kylläkin. Yhtenä päivänä käytiin siivoilemassa mökkiä kesäkuntoon.
Maanantaista asti on tankattu nesteitä ja kolme viimeistä päivää varsinaista tankkausbumtsia ja hiilaripitoista ruokaa. 2,5 kiloa olen viikon aikana paisunut, nimenomaan. Olo on erittäin tukala eikä nälkä ole ollut mutta pitäähän sitä tankata. Eilen illalla oikein vatsaan sattui kun meni nukkumaan. Ai perhana kun olisi jo koko maraton ohitse. Tänään olin koiran kanssa kävelyllä 35 minuuttia ja se kummasti kevensi oloa.

Venytetty on ja rullailtu ym. ym. Pitäis olla notkee mutta aika tönköltä tuntuu.
Varusteet on mietitty valmiiksi ja samoin reppu pakattu niin että se mahtuu siihen säilytyspussukkaan. Ei siis mitään ylimääräistä kamaa mukaan. Geelit ja juomat tsekattu, eväät mietitty...kaikenlaista tulee eteen mikä pitää valmiiksi miettiä. Itse juoksu taitaa olla helpoin osuus. Ajattelin jo itsekin niin että lähdetään juoksemaan siten mikä hyvältä tuntuu, nautitaan tapahtumasta ilman paineita.

Sain postista tilaamani pyöräilyshortsit ja niin tekisi mieli fillaroimaan läskillä.

Tällä viikolla on ehditty nauttia kotipihan kukkasistakin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti