maanantai 25. tammikuuta 2016

Nessuja ja maustekaakkua

Jep, flunssa iski viikonloppuna joten nyt on kulutettu nessuja ja lepäilty. Valitettavasti myös pakkasesta löytynyt maustekaakku on pikkuhiljaa huvennut, niin kipeänä en sentään ole ollut että olisi ruokahalu kadonnut, dääm.

Sikäli kyllä harmittaa tosi paljon sillä parin viikon tulipalopakkasten jälkeen viikonloppuna oli hienot kelit, pakkasta tuskin lainkaan joten olisi ollut mahtavat juoksukelit. Nyt ei kyllä ole tarvinnut suunnitellakaan.

Meillä näillämain ei ole lunta ollut kuin nimeksi mutta pakkasia sitten tosi kovia, parisen viikkoa miltei päivittäin liki 20 astetta ja välillä jopa reippaasti ylikin sen. Viime viikonloppuna sentään päästiin käymään mökillä, sinne on lyhyt matka jäätä pitkin joten vähän käyvimme katsomassa miltä siellä näyttää. Kaikki oli ihan kunnossa, Nyt onkin sitten luvattu jo vesisateita joten siinä saattaa jää kärsiä senverran ettei sinne enään pääsekään.
Katselin instassa kateellisena rohkeiden juoksukuvia 20 asteen pakkaskeleissä ja ajattelin että kyllä tuonne pitää kanssa uskaltaa. Olinkin pariin otteeseen n. 13-15 asteen pakkasessa juoksemassa. Ihan hyvät fiilikset tuli mutta vaikeaa on puketua sopivasti. Jos ei ole perse jäässä niin sitten kasvot. Kerran olin niin kohmeessa lenkin jälkeen että jouduin istumaan sisällä paksu villapipo päässä että nuppi lämpenee. Luulen että sisämaan pakkaset sopivat lenkkeilyyn mutta täällä rannikolla on aina senverran viimaa ettei voi keskenään verrata.

Erään vapaapäivän kävelylenkki Yyteriin

Vähän hiekkaista vielä pulkkamäkeenYyteri Beach in winter

Panostin sitten sisäliikuntaan ja kävin ahkerasti salilla. Päädyin ostamaan jopa vuosikortin. Siinä on etuna mm. se että tulee käytyä sellaisillakin tunneilla joihin ei muuten malttaisi mennä. Esim. venyttelyä yms. On tullut käytyä combatissa ja kahvakuulassa, attackissa ja saunajoogassa ja mind&body-tunnilla. Vielä kun saisi juoksuja säännöllisemmäksi niin pitäisi saada tuo päkkikin paremmalle tolalle. Toukokuu lähenee...nyt kun on kelit rajoittaneet menoa on ollut hyvä kun on päässyt noihin ryhmätunneille joten ei ihan ole meno lässähtänyt.

On muuten elämäni ensimmäinen vuosijäsenyys salille. Aivan kaupungin paras paikka, suosittelen lämpimästi.  MoveIt MoveIt MoveIt.

Kamu on muuten hurahtanut villasukkien kutomiseen ja hän mainitsi facessa olevasta "Villasukat"-ryhmästä. Nyt olen minäkin hurahtanut. Kudoin pienelle Leolle villasukat ja nyt on menossa toiselle pojalleni pitkät saapassukat syntymäpäivälahjaksi. Täällä sairastaessa on ollut aikaa kutoa. Nurkat pursuaa ihania sukkalankoja joten kohta saa aloittaa jo seuraavia. Seiskaveikkaa saa niin ihanissa väreissä että sormet vaan syyhyää suunnitellessa. Varovainen pitää olla sillä yhtenä vuotena sain innostuessani rasitusvamman käteeni...

Seiskaveikkaa raitaa ja yksiväristä

Seiskaveikkaa viidakkoa ja yksiväristä


Tuolla odottelee jo seuraavat langat aloitusta, suunnittelin tekeväni jotain tosi iloista ja värikästä....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti