lauantai 15. elokuuta 2015

Vihdoinkin kesälomallaOnpahan ja toinen lomaviikko lopuillaan, ilmat onkin olleet mitä parhaimmat sitten pitkään aikaan. Kesän pisintä hellejaksoa vietetään. Ei nyt mitenkään liian kuumaa ole ollut. Loma muuten alkoi "joulusiivouksella"...hahhah ! Innostuin siivoamaan keittiön kaappeja kun niitä ei koskaan jouluna ehdi siivota. Huom. eräs tuttu (vanhempi mieshenkilö) sattui juuri poikkeamaan kesken aherrukseni ja kuvitteli että noinhan naiset tekee kaksi kertaa vuodessa...voi mikä vitsi! Oikaisin oitis hänen väärän käsityksensä, ei meillä ainakaan !

Viikon ensimmäisen maanantain pyhitin metsään, mustikka taitaa olla näidenpäivien trendi! Mustikkaa on meinaan metsät pullollaan...kävin kahteenkin otteeseen ja yhteensä sain liki 8 litraa. Eilen tein sitten uuden reissun ja edelleen on metsä pullollaan mustikkaa. Metsään vaan kaikki hakemaan superfoodit talveksi. Pakkasesta löytyy nyt myös puna- ja valkoherukkaa, vähän mustaherukkaa ja vattujakin omasta maasta.

Ehkäpä teen vielä ainakin yhden mustikkamatkan lähimetsään.

Tätä riittää tänävuonna

Ensimmäinen lomaviikko miltei putkeen mökillä, sielläkin on puuhasteltu jokapäivä risujen ja oksasilppurin kanssa. Sahattu puita ja oksia yms. Siis miltei jatkuvaa lihaskuntoa ....jätinkin suosiolla viikon juoksutreenit väliin kun ajattelin vaan nauttia lomasta ja mökkielämästäkin vaihteeksi. On sitten saunottu ja uitu miltei jokailta. Mökillämme on parhaimmat löylyt missä ikinä olen ollut, joka kerta on myös aivan ehdottomasti pulahdettava laiturista mereen. Verenkierto vilkastuu ja endorfiinit jyllää...

Topi ja Pekkakin kävivät vilvoittelemassa
Merikin taas näkyy puiden väleistä ja aurinko pääsee perilleTammi menossa silppuriin

Vanha ja laho omenapuukin sain kyytiä


Pariin kertaan olen ehtinyt juoksemaankin, pääasia että tulee juostua vaikka nyt en ihan ohjelmaa ole noudattanut. Alkuviikon eka treeni oli aika tahmeaa mutta kun alkuun pääsi niin hölkyttelin puolitoista tuntia peekoota. Löysin taas ihan uuden kuntopolunkin tästä lähistöltä. Olen huomannut ennenkin kun vaihtelee reittejä niin saattaa löytää ihan uusiakin polkuja. Eilen kävin pikaisella mäkivetotreenillä Yyterissä. Teki makeaa.
Shoppailemaankin on lomalla vähän ehditty. Viime yön oltiin kotona kun pikkuveikka Leo oli yökylässä. Pikapuoliin olisi tarkoitus palata mökille, puuhailemaan taas niitä näitä...valmistakin siellä on tullut, puiden kaadon lomassa on tiskipaikka saatu viimeisteltyä kuntoon.

Katettu ja tuulensuojainen paikka tiskaukseen, ruuanlaittoon ym.

Lettukestit

Ennen lomaa muuten käytiin viettämässä ehtoota Kirjurinluodolla, viiskymppisille kohdennetussa Kirvatsin Jytä-tapahtumassa. Tapahtuma oli laatuaan ensimmäinen, tosi suosittu joten jatkoakin varmaan seuraa. Esiintyjät olivat hyviä, mm. Hustlle Fizz, Eero Raittinen, Jussi & the Boys, Agents, Eini-discokin illan päätteeksi, se kyllä jätettiin väliin...


Husttle Fizz ja Eero Raittinen

Lokkilava
Toimistomme muutti juuri ennen lomani alkua uuteen paikkaan ja sitä kävimme työkaverin kanssa juhlistamassa yhteisellä lounaalla ja vielä jäätelöbaarissakin...loman jälkeen menenkin siis ihan uuteen työympäristöön ja se onkin aikamoinen muutos koska miltei mikään siellä ei ole niinkuin ennen. Siirryimme ihan uuteen työtilakonseptiin, se aiheuttanee syksyn alkaessa haastetta...


Aurinkoinen aamuhetki mökillä

Kanootti pesun jälkeen lähdössä melomaan


Pikkupopot yökylässä


Mökilläkin on pikkumies käynyt


Tämän kerran kerronta on vähän poikkinaista, on bloggaaminen vähän tökkinyt tuon ipadin kanssa. Ei mitenkään kätevä kuvien siirtämisessä.

Viikko vielä lomaa jäljellä, aurinkoisia päiviä luvattu vielä miltei koko ensiviikoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti