sunnuntai 31. elokuuta 2014

Peekoota Ruotsinmaalla

Alkuviikosta teimme päiväristeilyn Tukholmaan. Se reissu kävi kyllä pitkästä pk-lenkistä...kävellen joka paikkaan, systerin askelmittarin mukaan miltei 20 kilometriä tepasteltiin!
Kuopus jäi sille teilleen, matkasi Tukholmasta junalla Uppsalaan...me muut sitten jatkettiin shoppailua.
Laivareissua ei olekaan tullut tehtyä useampaan vuoteen. Matkattiin iltalaivalla joten eipä siinä paljon muuta ehditty kuin syödä ja käydä taxfreessä...ajoissa petiin sillä aamulla oltiin tosi aikaisin satamassa. Omat kassit jätettiin terminaaliin säilöön mutta tyttären kapsäkit kainalossa lähdettiin kohti keskustaa...
Edellinen viikko oli tosi tosi sateinen mutta nyt sattui ihan mukava puolipilvinen ilma. Talsimme ihan arkiaamuna työmatkalaisten seassa, silmiinpistävän paljon oli liikenteessä polkupyöräilijöitä. Heillä oli ihan omat kaistatkin autoliikenteen ohessa! Vauhti oli kyllä sen mukainenkin.

Päivästä näyttäisi tulevan ihan aurinkoinen


Poikkesimme vanhankaupungin mukulakivillekin kun etsimme paikkaa josta saisi aamukaffetta. Olimme vaan liian aikaisin liikkeellä. No kyllähän se aamiaspaikkakin sitten löydettiin. Päivän aikana kyllä taidettiin poukkoilla edestakaisin ja sinne ja tänne...onneksi oli aikaa. Monta pientä putiikkia katsastettiin ja jotain shoppailtiinkin. Mielellään sinne lähtisi pian uudelleenkin.


Kuninkaanlinnan edustalla
Iltapäivällä taivas rupesi synkkenemäänRuotsalaista tilataidetta...

Kohti Uppsalaa
Matkan tarkoituksenahan oli saatella tytär matkaan, mutta kyllähän sitä ehti vähän shoppailemaankin. Mukaan tarttui jotain pientä...

Loppuviikko onkin sitten maratonin hienosäätöä. Tiistaina pieni juoksulenkki ja sitten ruvetaan tankkailemaan kunnolla nesteitä ja tarpeeksi hiilareita...tavallaan vaikein osio tätä juoksua. Jos tankkaus menee persiilleen saattaa siihen kaatua koko pitkä urakka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti