perjantai 2. elokuuta 2013

35 päivää..

Jämi21-XC Run...35 päivää jäljellä.

Joo. Mitähän siitäkin tulee..kun noita sivuja katselee niin tulee ihan epätoivoinen olo.

Pk:ta on hoideltu pyöräilyllä ja futistreeneissä on jonkinverran lyhyita spurtteja. Peruslenkeillä ei ole kovin taajaan tullut käytyä joten kylmä hiki nousee pintaan..
Yhtenä aamuna ennen töihin menoa kävin 45 minsan lenkillä ja taas totesin että useamminkin voisi aamulla käydä juoksemassa ! Työni on vaan sellaista ettei siihen ole aina mahdollisuutta, jos ei lähde lenkille heti kuudelta...mutta pitänee mahdollisuuksien mukaan yrittää...

Eilen olin kaverin kanssa pitkällä maastolenkillä Yyterissä. Se on mukavaa ja vaihtelevaa maastoa Jämiä ajatellen.  Ensin rauhallista juoksua n. 6 kilsaa ja sitten väliin muutama mäkiveto! Yyteristä kyllä löytyy useampiakin hyviä hiekkamäkiä vetoja varten, kuten "kuulu" Keisarinpankki! Ennenkuin pääsi huipulle asti niin mukavasti rupesi hapottamaan, kyllä tuntui pohkeissa! Loppumetreillä tuli fiilis että ihan kuin joku olisi vetänyt kuminauhasta taaksepäin..muutamia vetoja siinä tehtiin ja taas jatkettiin...aikaa meni kaikenkaikkiaan kaksi tuntia mutta kilometrejä taisi tulla vain 13.
Pitkä lenkkihän kuuluu ollakin hidasvauhtinen mutta nyt taidettiin nauttia myös maisemista ja auringonpaisteesta..säätiedotuksen mukaan olisi pitänyt sataa ja lujaa! No, hiekkamaasto paikoitellen kyllä antoi tuplatehon...Olo oli kotipihaan päästessä ihan kuin ei olisi missään ollutkaan...onko se sitten hyvä vai huono ? Hyvät venyttelyt illalla ettei pääse pohkeet jumittamaan. Ensi kerralla suunniteltiin samaan syssyyn uimareissua..

Pitänee hakea magnesiumia purkki ja napostella niitä pari viikkoa ennen kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti