keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Juhlintaa..


                        Kevät antaa vieläkin odotella itseään..mahtavia aurinkoisia päiviä on ollut kyllä riittämiin mutta yöt ovat edelleen tosikylmiä! Tänäänkin aamusella oli vielä 6 astetta pakkasta, aika kylmältä tuntui.

Meillä tämä huhtikuu on täynnä kaikenlaisia merkkipäiviä ym. tapahtumia, pääsiäistä unohtamatta..viime viikkoon mahtui miehen syntymäpäivä, isän 70 v. merkkipäivä, siihen meni muuten kaksi päivää mutta perhejuhla oli mahtava ja oikein onnistunut. Sitten seurasi Tallinnanristeily, hääpäivä...loppukuusta lisää syntymäpäiviä. Onneksi sain pidettyä itseni jonkinlaisessa "ruodussa", ei mennyt juhliminen mitenkään överiksi! Lähinnä tarkoitan syöpöttelyä..

Tallinnassa oli kevät jo hieman pidemmällä, aurinko paistoi ja lämmitti oikein ihanasti. Maisemat olivat hienoja, meressä kylläkin kellui aikalailla jäälauttoja vielä!
 Näiden juttujen vuoksi on sitten juoksu ollut pienellä breikillä, toisaalta olen nyt juossut jo varmaan enemmän kuin viimevuonna tähän mennessä, tänään kävinkin hieman "herkistelemässä"..lauantaina olisi maantiejuoksua Eurajoelt Porrii...;)

Mukavaa vesisadetta on luvattu.

Sillehän ei sitten mitään mahda.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti