sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lumisateinen sunnuntai..

Lunta satanut kokopäivän, hyvä syy jäädä sisälle laiskottelemaan..noh, eilen tehtiin hyvä 1,5 tunnin juoksulenkki joka teki hyvää, kummasti juoksut on ollut taas parisen viikkoa harvassa.
Illan kuntopiirikin jäi väliin kun nuo kädet taas jumittaa, toivottavasti pääsen huomisen kahvakuulaan.

Kinkun sulattelukin oli tässä hyvässä vauhdissa mutta jostain kumman syystä on tuo olo ollut viimesen viikon kumman turpee..pitäisi saada aineenvaihdunta vauhtiin  ;)

Joka paikka tuntuu näin alkuvuonna taas paasaavan laihduttamisesta. Itse olen onnekseni siinä pisteessä etten laihduta vaan olen saanut tuosta liikunnasta ja terveellisestä ruokatavoista mielestäni sen oikean vaihteen päälle. Nytkin on toki pientä fiilaamista kiloista mutta se hoituu sillä kun syö oikein ja tarpeeksi sekä huolehtii säännöllisestä liikkumisesta.

Joku juuri kommentoi Jutta Gustavsbergin ohjelmaa Livillä ja kummasteli sitä kun laihduttajat joutuu tekemään kaikenmoista mistä eivät pidä jne. lähinnä tarkoitettiin kuntosalitreenejä yms. Omasta puolestani voin sanoa että siihen liikuntaan, oli sitten laji mikä kenellekin sopii, hurahtaa ihan täysillä! Siitä että hikoilee ja punnertaa itsensä puolesta saa ihan mahdottomasti kiksejä ja niitä kuuluja endorfiinejä!
Kun huomaa että harjoittelu sujuu keveämmin ja helpommin kun samalla korjaa ruokavaliotaan niin ollaan jo pitkällä.

Sekin on ollut havaittavissa että kun itse innosta puhkuen ja puhisten kertoo omista kikseistään kun on löytänyt uuden liikuntaharrastuksen niin kaikki eivät sitä jaksa kuunnella, ymmärrän kyllä miksi...

Kaikkein parasta on kun löytyy ystäviä joilla on samat intressit ja intohimot, esim. juoksuun, zumbaan, futikseen  jne. Kavereista saa lisää intoa ja inspiraatiota, niin sekä lisää niitä kuuluja endorfiinejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti